Voordelige PVC vloeren Eindhoven

      Geen reacties op Voordelige PVC vloeren Eindhoven

De voordeligste PVC vloeren Eindhoven vind je bij Gemar Parket. Ze hebben een hele brede keuze aan vloeren voor jou. Op de website kan je zien welke mogelijkheden dit allemaal zijn. Verder hebben ze een fysieke showroom waar je met alle rust kan rondlopen en kijken of er een mooie vloer voor jou tussenzit. Alle vloeren die ze bij Gemar Parket verkopen zijn van hoge kwaliteit en hebben een voordelige prijs. Naast de vloeren zelf kunnen ze deze ook onderhouden en restaureren. Dit doen experts die hier veel ervaring in hebben.

Goede klantenservice

PVC vloeren Eindhoven

Gemar Parket heeft een FSC en milieu keurmerk. Dit houdt in dat ze veel rekening houden met het milieu en ook milieuvriendelijk werken. Al het hout wat ze hebben komt uit herbebossing gebieden. Op de website van Gemar Parket kan je de meest gestelde vragen zien. Deze vragen gaan over van alles en nog wat. Over de garantie en over de levering bijvoorbeeld. 

Mooie showroom

De showrooms van Gemar Parket zijn gevestigd in Het centrum van Helmond, Eindhoven en Rosmalen. Hier kan je goed bekijken welke vloer er bij jouw interieur past en hoe goed de kwaliteit is van de vloeren.