Landelijk industriële keuken maakt mijn huis compleet

Ik ben binnenhuisarchitect en hou van de combinatie landelijk met industrieel. Mijn eigen stijl die ik hanteer in mijn ontwerpen kenmerken zich door de componenten eenvoud, stoer en landelijk. Toen ik thuis aan een nieuwe keuken toe was, wilde ik uiteraard een landelijk industriële keuken. Mijn wensenlijst was lang, net als mijn zoektocht. Een architect de ik ken van projecten, gaf me het advies om hier eens naar toe te gaan. Bij binnenkomst viel het mij direct op dat het assortiment enorm groot is. Daarnaast hebben de verkopers meer een adviserende rol, dan dat je het gevoel hebt dat je iets moet kopen. Na een half uur had ik mijn droomkeuken gevonden en ben ik met een verkoper om tafel gaan zitten. Ik weet dat ik geen gemakkelijke klant ben, toch bleef de verkoper rustig en heeft hij al mijn vragen beantwoord. Het gesprek duurde zeker een uur. Maar toen had ik er wel rust van en heb ik de keuken besteld.

landelijk industriele keuken

Dik tevreden

Toen de landelijk industriële keuken geplaatst werd, was ik dolblij. Het zag er bij mij thuis nog mooier uit dan in de showroom! De keuken hoort gewoon bij mij en mijn huis. Wat was ik blij toen ik er voor het eerst op kookte. Dank aan deze winkel waar je nog ouderwets kunt vertrouwen op service. Grote klasse!