Herno is passie, knowhow en schoonheid

      Geen reacties op Herno is passie, knowhow en schoonheid

Herno is een Italiaans fashion label dat van bij het begin als doel heeft gehad om stijlvol door het leven te gaan. Jassen van dit label stralen klasse uit en zijn tegelijkertijd van hoge kwaliteit. Sinds 1948 is dit merk bezig met zichzelf terug uit te vinden, verbeteringen aan te brengen daar waar met het niet verwacht en telkens weer opnieuw stijlvolle kledingstukken op de markt te brengen. Het brengt de Italiaanse elegantie samen met degelijkheid, functionaliteit en een passie voor perfecte afwerking. Het onderzoeksteam en de designers gaan voor vernieuwing. Een perfecte pasvorm is cruciaal zodat elk kledingstuk uiterst comfortabel zit.

Waarom kiezen voor dit label?

Het label Herno is vooral gespecialiseerd in kleding voor gure weersomstandigheden. De oprichter, Giuseppe, Marenzi, was afkomstig uit de streek rond het Lago Maggiore. In deze regio komt slecht weer met veel koude en regen regelmatig voor. Hier heeft Giuseppe zijn inspiratie gehaald om kwaliteitsvolle winterjassen te creĆ«ren. Elke jas heeft een kraag die hoog dicht gaat en elke jas hangt mooi lang door. Zo krijg je een optimale bescherming. Daarnaast is elke jas tot in de puntjes afgewerkt. Stiksels, de zakken of de inzet van de rits… alles werd zorgvuldig bestudeerd en tot in detail uitgevoerd. Dat geeft juist de allure aan de Hernojassen.

Kies je eigen outfit uit

Naast je jas wil je uiteraard ook een aantal accessoires kiezen die bij je mantel passen. Er is keuze genoeg. De jassen van dit label zijn zo universeel dat ze makkelijk te combineren zijn met andere kleding. De kleuren gaan zowel met discrete kleuren als met felle tinten. De stof van de jassen sluiten makkelijk aan bij andere stoffen. Ga gerust voor een wollen sjaal en muts en stoere laarzen. Of je je jas nu draagt op een jeans of op een geklede broek, je jas blijft altijd zijn charme behouden. Eens je een jas van Herno in huis hebt, wil je hem niet meer missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *