Een sfeermaker in je tuin!

      Geen reacties op Een sfeermaker in je tuin!

Ik ben erg onder de indruk van de meerstammige bomen. Ken je ze al? Dit zijn echte mooie sfeermakers en in vele soorten en maten leverbaar! Wat ik er zo fijn aan vind is dat de boom mooi is, uiteraard, maar ook weinig zorg en onderhoud nodig heeft. Het is uitermate geschikt voor mijn kleine tuin, die wel wat sfeer kon gebruiken na mijn verhuizing.

Groene vingers maar ook genoeg hulp

Meerstammige bomen

Ik heb groene vingers en vind het ontzettend leuk om in de tuin te werken. Zoals ik al zei, na mijn verhuizing was het moeilijk om echt sfeer te vinden in een met tegel bedekte tuin. Na flink sparen kon ik eindelijk aan de slag. Bloemen, bomen, kom maar op! Ik ging bij mijn favoriete kwekerij langs om te kijken wat voor bomen ik mooi vond en kwam dus al gauw uit bij de amberboom, een meerstammig exemplaar die fris is en dus de perfecte sfeer geeft. De kwekerij heeft mij goed geholpen met het plaatsen van de boom, waardoor ik zeker weet dat hij op de juiste grond staat, goed groeit door de ligging en ik weet hoe ik de boom, mocht ik dit willen, moet snoeien. Een ideale situatie dus.