E-smokers: zo werkt het

      Geen reacties op E-smokers: zo werkt het

Een e-smoker wordt steeds meer ingeruild tegen normale sigaretten. Veel mensen hebben moeite met het stoppen met roken, en kiezen ervoor om dit in te ruilen voor e-smokers. Maar hoe werkt zo’n e-smoker nu precies? En is het wel gezond voor je? Je leest het hier!

De werking van e-smokers

e-smoker

E-smokers zijn eigenlijk vrij eenvoudige ‘apparaatjes’. Als het ware zijn het kleine waterpijpjes, want je verdampt een vloeistof die je vervolgens in zal ademen. Deze vloeistof wordt wordt e-liquid genoemd, e-liquid kun je in de winkel kopen of online bestellen. Het is verkrijgbaar in veel smaken, maar ook in verschillende hoeveelheden nicotine. Je hebt dus veel keuzes om te maken voor de juiste vloeistof. Deze vloeistof is ook nog eens veel minder schadelijk dan een sigaret. Een sigaret steek je op met vuur, je zal dus de rook inademen waarin enorme hoeveelheden schadelijke stoffen zitten. En dit wil je het liefst niet binnen krijgen, de kans op ernstige ziektes wordt groter en je krijg last van allerlei andere problemen. E-liquid zal hier niet snel voor zorgen, en is daarom een veel gezondere keuze.

e-smoker

En dat is natuurlijk erg aangenaam en voor veel mensen al genoeg om helemaal te stoppen met normale sigaretten. Echter is dit niet het enige, het zorgt namelijk ook voor veel vooruitgang op financieel gebied. De kosten van sigaretten zijn duur en worden steeds duurder, en e-liquid is daarentegen veel goedkoper. Daarnaast kun je het online bestellen, zodat bij je thuis wordt gebracht. Zorg er daarbij wel voor dat je een goed webwinkel uitkiest. Bij voorkeur een webwinkel waarbij je veel positieve recensies kunt lezen. Neem ook vooraf eens contact op met de klantenservice van deze webwinkel, in dat geval kun je even vragen naar de producten en mogelijk advies inwinnen.