Decoratie

      Geen reacties op Decoratie

Is je spiegel groot thuis? Zo niet, waarom heb je nog niet een grote spiegel? Een spiegel groot kan namelijk heel handig zijn voor verschillende redenen.

Allereerst vult het lekker de kamer op. Als je een grote kamer hebt, of een groot huis, is het soms moeilijk om te kiezen welke meubels je waar wil zetten. Een kale muur is lelijk en vaak saai. Dan kan je natuurlijk beeldhouwwerken neerzetten, of schilderijen, of een poster. En dat is verder geen probleem, maar dan moet je wel weer wat kiezen.

Neutraliteit

De kans is groot dat je ofwel zelf inconsistent bent in je smaak, waardoor al die posters op den duur gaan vloeken; ofwel dat jij en je partner afwisselend decoratie voor op de wand kiezen, waarbij het ook een grote bende wordt. Ook kan je ruzie krijgen over wat er voor decoratief item met komen.

Dit kan je makkelijk oplossen door een spiegel groot op de muur te hangen. Een spiegel groot past overal bij omdat deze neutraal van kleur is en eigenlijk, door het spiegelende effect, alleen de reeds aanwezige kleuren en stijlen in de kamer aanzet.

Verbergen van vlekken

Bovendien zitten er vaak nog allerlei vlekjes, boorgaten, plugs en andere oneffenheden op de muur. Wanneer je geen zin hebt om dat te laten repareren of om eroverheen te laten verven, dan kan je natuurlijk ook gewoon de boel verbergen onder een grote spiegel. Een spiegel groot die je eroverheen hangt, bedekt het aangetaste oppervlak. En niemand die het doorheeft!

Het leuke aan een spiegel groot is dat je er met meerdere mensen voor kan staan. Het is namelijk altijd heel vervelend wanneer je slechts om beurten bij de spiegel kan. Bij een spiegel groot kunnen jij en je vriend of vriendin gewoon tegelijkertijd in de spiegel kijken en je klaarmaken voor dat leuke etentje of voor je werkdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *