Benieuwd naar de tarieven voor een personal trainer? TargetPT vertelt het je

Lang niet iedere sportschool of iedere fysio is open over wat de tarieven voor een personal trainer zijn. Er vervelend natuurlijk, want je wil van tevoren wel weten waar je precies aan toe bent en wat voor bedrag je maandelijks kwijt gaat zijn. TargetPT biedt je een helder overzicht van alle tarieven op de website, zodat je zeker weet dat je nooit voor onverwachtse verassingen komt te staan. Weet je niet helemaal zeker of deze vorm van trainen iets voor je is? Probeer het in dat geval voor één maand.

Kies uit 4, 8 of 12 x Personal PowerTraining

Tarieven personal trainer

Iedere maand kun je kiezen voor 4, 8 of 12 x Personal PowerTraining. De lessen duren 30, 45 of 60 minuten en je hebt ook de keuze uit een aantrekkelijke PowerWorkOut strippenkaart. Hierdoor ben je tien keer van harte welkom voor een uitdagende bootcamp. Je ontvangt foto’sm een beginmeting en een eindmeting, samen met een persoonlijk voedingsadvies en een uitgebreide analyse. Hierdoor werk je vanaf de eerste dag aan de beste versie van jezelf en kun je snel resultaat boeken.

Tarieven personal trainer

Werk in een kleine groep aan jezelf met het programma

Naast dat je individueel kut trainen, heb je ook de keuze uit andere programma’s. Dit programma voer je uit met een kleine groep. Je voeding wordt op je doelen aangepast en je ontvangt van je trainer een gratis intake. Plan deze intake door contact op te nemen via het online contactformulier of bel met een van de trainers via TargetPT en neem contact op met de sportschool. Er wordt graag met je meegedacht en je kunt altijd een passend schema op maat verwachten.